Familiebedrijf

Even voorstellen: familiebedrijf met liefde voor het vak

In 1957 begonnen opa en oma Van de Vis met een legpluimveebedrijf. Inmiddels runnen wij samen met onze (schoon)ouders dit veelzijdige bedrijf bestaande uit legpluimvee en een eierpakstation. In 2007 is er een eierpakstation bijgekomen. Juist die combinatie van boerderij en handel is zo bijzonder. In 2011 hebben we een gloednieuw pand gebouwd voor het eierpakstation met de nieuwste sorteermachine. Zo kunnen wij nóg beter aan de vraag van de klant én aan alle strenge voedselveiligheidseisen voldoen. Ook ons assortiment is in de loop van de jaren uitgebreid.

Ons duurzaam & maatschappelijk verantwoord ondernemerschap

Ook wij staan achter duurzaamheid en zijn zuinig op onze natuur. Door het vermarkten van onze eieren in eigen regio werken we met uiterst korte lijnen en zo efficiënt mogelijke routes. Onze mest laten wij verwerken door BMC Moerdijk. Daar wordt het omgezet in duurzame elektriciteit. Het restproduct dat overblijft? Na verbranding wordt dit weer gebruikt als bodemverbeteraar… Daarnaast zijn wij als bedrijf deelnemer aan ‘Vallei Boert Bewust’. Dit is een regionaal bedrijfslabel dat verbonden is met de streek Vallei. Vallei Boert Bewust gaat uit van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen. Om gecertificeerd te worden moeten er plussen gescoord worden op minimaal vier van de thema’s: maatschappij, uitstraling bedrijf, energie, milieu, mest, dierenwelzijn en diergezondheid.

De belangrijkste voorwaarde is interactie met burgers. Wij vinden het belangrijk om burgers te betrekken bij de agrarische sector zodat er meer wederzijds begrip en waardering komt. Het is goed om als sector transparant te zijn en te laten zien wat je doet.


Van de Vis Eierspecialist; uw ideale partner. Nog even alle voordelen op een rij:

 • Alles in eigen beheer, korte lijnen
 • We leveren onze producten met eigen vervoer af. Net zo persoonlijk!
 • Betrokken bij onze afnemers. We houden zelfs de eiervoorraad van onze klanten bij - voor wie dit wenst
 • Eigen scharrelhennen in vier leeftijdsgroepen
 • Enige aanbieder van ‘echte Barneveldse scharreleieren’
 • Eigen pakstation voor sorteren en verpakken
 • Duurzaam ondernemerschap
 • 100% antibioticavrij
 • Groot assortiment eieren en eierproducten
 • Hoge kwaliteit eieren van alleen eigen kippen
 • Lange geschiedenis & ervaring als familiebedrijf
 • Betrouwbaar en deskundig

Nieuwsberichten

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws

06-04
2023

Nieuwe bus

We hebben er even op moeten wachten (anderhalf jaar) maar dan heb je ook wat! ;) Onze nieuwe eierbus is geleverd en we zijn er enorm blij mee. Nu kunnen we nog meer eieren vervoeren!

Lees meer...
19-01
2022

Eierautomaat Tankstation vervangen

Er staat een nieuwe eierautomaat bij tankstation Shell aan de Apeldoornsestraat te Voorthuizen!

Onze oude eierautomaat is vervangen door deze moderne machine. Vanaf nu kun je pinnen en contactloos betalen. Naast verse eieren verkopen we ook kaas, onze ambachtelijke tokkelroom en pasta.
Deze automaat is net als de andere automaten 24/7 geopend.

Lees meer...