Gevulde eieren

Aantal: 8 stuks

Ingrediënten

  • 4 eieren
  • 1 eetlepel mayonaise
  • 1 eetlepel yoghurt
  • 1 theelepel mosterd
  • Snufje paprika poeder
  • Snufje Peper en zout
  • Klein scheutje ketjap manis
  • Verse bieslook

 

Bereiding

Kook de eieren in ca 10 minuten hard. Spoel ze af onder koud water zodat ze schrikken. Pel de eieren en snijd ze doormidden. Haal het eigeel met een vorkje of mesje er uit en doe dit in een kommetje. Voeg alle ingrediënten toe en prak dit met een vork zo fijn mogelijk. Proef of het lekker smaakt. Vul de halve eieren met een spuitzak. Garneer het met bieslook of eventueel peterselie, stukjes druif of olijven.

Van de Vis Eierspecialist; uw ideale partner. Nog even alle voordelen op een rij:

  • Alles in eigen beheer, korte lijnen
  • We leveren onze producten met eigen vervoer af. Net zo persoonlijk!
  • Betrokken bij onze afnemers. We houden zelfs de eiervoorraad van onze klanten bij - voor wie dit wenst
  • Eigen scharrelhennen in vier leeftijdsgroepen
  • Enige aanbieder van ‘echte Barneveldse scharreleieren’
  • Eigen pakstation voor sorteren en verpakken
  • Duurzaam ondernemerschap
  • 100% antibioticavrij
  • Groot assortiment eieren en eierproducten
  • Hoge kwaliteit eieren van alleen eigen kippen
  • Lange geschiedenis & ervaring als familiebedrijf
  • Betrouwbaar en deskundig

Nieuwsberichten

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws

08-01
2021

zonnepanelen

Begin dit jaar hebben we totaal 1112 zonnepanelen op het dak van een aantal stallen en het eierpakstation laten plaatsen.  Deze panelen leveren ongeveer 2 keer ons totale stroomverbruik op. Hiermee zijn we nu ook stroomproducent en zo kunnen wij ook andere van groene stroom voorzien.  

Lees meer...
06-03
2020

nieuwe sorteermachine

Van 5 op 6 maart 2020 is in 24 uur onze vorige sorteermachine de Moba 2500 vervangen door de Moba Forta GT100. De reden dat dit in een enorm kort tijdsbestek moest plaatsvinden is omdat de kippen natuurlijk blijven leggen, de productie en bestellingen lopen gewoon door! Geweldig hoe er met zoveel mensen aan dit project gewerkt is en hoe alles...

Lees meer...