Gevulde eieren

Aantal: 8 stuks

Ingrediënten

  • 4 eieren
  • 1 eetlepel mayonaise
  • 1 eetlepel yoghurt
  • 1 theelepel mosterd
  • Snufje paprika poeder
  • Snufje Peper en zout
  • Klein scheutje ketjap manis
  • Verse bieslook

 

Bereiding

Kook de eieren in ca 10 minuten hard. Spoel ze af onder koud water zodat ze schrikken. Pel de eieren en snijd ze doormidden. Haal het eigeel met een vorkje of mesje er uit en doe dit in een kommetje. Voeg alle ingrediënten toe en prak dit met een vork zo fijn mogelijk. Proef of het lekker smaakt. Vul de halve eieren met een spuitzak. Garneer het met bieslook of eventueel peterselie, stukjes druif of olijven.

Van de Vis Eierspecialist; uw ideale partner. Nog even alle voordelen op een rij:

  • Alles in eigen beheer, korte lijnen
  • We leveren onze producten met eigen vervoer af. Net zo persoonlijk!
  • Betrokken bij onze afnemers. We houden zelfs de eiervoorraad van onze klanten bij - voor wie dit wenst
  • Eigen scharrelhennen in vier leeftijdsgroepen
  • Enige aanbieder van ‘echte Barneveldse scharreleieren’
  • Eigen pakstation voor sorteren en verpakken
  • Duurzaam ondernemerschap
  • 100% antibioticavrij
  • Groot assortiment eieren en eierproducten
  • Hoge kwaliteit eieren van alleen eigen kippen
  • Lange geschiedenis & ervaring als familiebedrijf
  • Betrouwbaar en deskundig

Nieuwsberichten

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws

20-12
2019

Vleit

Van de Vis Eierspecialist heeft een nieuw merk. Vleit - met aandacht gemaakte ei- en boerderijproducten gericht op de consument. Onze nieuwste eierautomaat aan de Lankerenseweg 28a te Voorthuizen draagt al de naam Vleit eierautomaat. Maar nu is er er ook een gloednieuwe website! www.vleit.nl   Vleit = vlijt en is afgeleid van het woord ijver. Neem gerust een kijkje op...

Lees meer...
19-07
2019

Van der Valk

Vanaf 9 april hebben we een unieke samenwerking met Van der Valk Exclusief. Trotst dat wij als familiebedrijf aan zo'n iconische familie horecabedrijf onze verse eieren mogen leveren.  Lees hier het artikel uit het Valk magazine; 9180-ValkMag38--spreads

Lees meer...