Ingrediënten:
Bereiding:
Kook de eieren hard in 10 minuten. Laat de eieren na het koken afkoelen onder de koude kraan. Pel de eieren en snijd ze in stukjes of gebruik een eiersnijder. Snij de halve komkommer in stukken. Snij het sjalotje in kleine stukjes en knip de bieslook/peterselie fijn met een schaar. Meng het sjalotje, de mayonaise, kerriepoeder, yoghurt, bieslook/peterselie en eieren door elkaar. Strooi er naar smaak nog wat peper en zout over. Verspreid het mengsel over de komkommerstukken.
Nieuwe hulp! Met deze meggbot machine worden pallets eieren ontstapeld. Dit gaat allemaal automatisch, je rijdt de pallet eieren erin. Vervolgend wordt met een vork 4 stapeks eieren tegelijk van de pallet getild en op de eiersorteer machine gedropt. Dit scheelt erg veel tillen en tijd.
Lees meer...De eierautomaat in Barneveld, op de parkeerplaats op de Kapteijnstraat is vervangen! Na ruim 10 jaar trouwe dienst was de oude automaat helaas op. Het ei dat op het dakje stond hebben we wel weer terug geplaats op de nieuwe automaat en er kan meer in! :)
Lees meer...