Ingrediënten:
Bereiding:
Kook de eieren hard in 10 minuten. Laat de eieren na het koken afkoelen onder de koude kraan. Pel de eieren en snijd ze in stukjes of gebruik een eiersnijder. Snij de halve komkommer in stukken. Snij het sjalotje in kleine stukjes en knip de bieslook/peterselie fijn met een schaar. Meng het sjalotje, de mayonaise, kerriepoeder, yoghurt, bieslook/peterselie en eieren door elkaar. Strooi er naar smaak nog wat peper en zout over. Verspreid het mengsel over de komkommerstukken.
We hebben er even op moeten wachten (anderhalf jaar) maar dan heb je ook wat! ;) Onze nieuwe eierbus is geleverd en we zijn er enorm blij mee. Nu kunnen we nog meer eieren vervoeren!
Lees meer...Er staat een nieuwe eierautomaat bij tankstation Shell aan de Apeldoornsestraat te Voorthuizen!
Onze oude eierautomaat is vervangen door deze moderne machine. Vanaf nu kun je pinnen en contactloos betalen. Naast verse eieren verkopen we ook kaas, onze ambachtelijke tokkelroom en pasta.
Deze automaat is net als de andere automaten 24/7 geopend.