Komkommer met ei hapje

Ingrediënten:

  • 3 eieren
  • halve komkommer
  • 1 sjalotje
  • 1 eetl. mayonaise op yoghurtbasis
  • 2 eetl. Griekse yoghurt
  • 1 eetl. bieslook of peterselie
  • snufje kerriepoeder
  • snufje zout en peper

 

Bereiding:

Kook de eieren hard in 10 minuten. Laat de eieren na het koken afkoelen onder de koude kraan. Pel de eieren en snijd ze in stukjes of gebruik een eiersnijder. Snij de halve komkommer in stukken. Snij het sjalotje in kleine stukjes en knip de bieslook/peterselie fijn met een schaar. Meng het sjalotje, de mayonaise, kerriepoeder, yoghurt, bieslook/peterselie en eieren door elkaar. Strooi er naar smaak nog wat peper en zout over. Verspreid het mengsel over de komkommerstukken.

Van de Vis Eierspecialist; uw ideale partner. Nog even alle voordelen op een rij:

  • Alles in eigen beheer, korte lijnen
  • We leveren onze producten met eigen vervoer af. Net zo persoonlijk!
  • Betrokken bij onze afnemers. We houden zelfs de eiervoorraad van onze klanten bij - voor wie dit wenst
  • Eigen scharrelhennen in vier leeftijdsgroepen
  • Enige aanbieder van ‘echte Barneveldse scharreleieren’
  • Eigen pakstation voor sorteren en verpakken
  • Duurzaam ondernemerschap
  • 100% antibioticavrij
  • Groot assortiment eieren en eierproducten
  • Hoge kwaliteit eieren van alleen eigen kippen
  • Lange geschiedenis & ervaring als familiebedrijf
  • Betrouwbaar en deskundig

Nieuwsberichten

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws

11-01
2024

Meggbot

We hebben er hulp bij! In een van onze stallen waar we de stapels eieren nog met de hand op pallets tilden hebben we nu een robot die dit zware werk overneemt. Automatisch pakt de Meggbot vier stpels eieren van de band, deze worden netjes op de pallet gestapeld. Is de laag vol dan pakt deze automatisch een tussenblad en...

Lees meer...
23-12
2023

uitbreiding met bus

Weer een uitbreiding van ons wagenpark met deze pachtige zwarte bus. Zo kunnen we nog meer bezorg routes rijden.

Lees meer...