Aantal: 8 stuks
Ingrediënten
Bereiding
Klop de eieren luchtig met de melk. Hak de peterselie en bieslook fijn en meng dit door de eieren. Breng de eieren op smaak met peper en zout. Bak er een omelet van in wat olijfolie. Giet het mengsel in de pan en laat de omelet zachtjes garen.
Keer de omelet dan voorzichtig om en laat de andere kant ook even kort garen. Leg de omelet op een bord. Verkruimel de geitenkaas over de omelet en rol hem op. Snij de omelet in kleine rolletjes en steek er prikkers in. Serveer de omelet hapjes lauw warm of koud.
We hebben er hulp bij! In een van onze stallen waar we de stapels eieren nog met de hand op pallets tilden hebben we nu een robot die dit zware werk overneemt. Automatisch pakt de Meggbot vier stpels eieren van de band, deze worden netjes op de pallet gestapeld. Is de laag vol dan pakt deze automatisch een tussenblad en...
Lees meer...Weer een uitbreiding van ons wagenpark met deze pachtige zwarte bus. Zo kunnen we nog meer bezorg routes rijden.
Lees meer...