Pad Thai

Aantal: 2 personen

Ingrediënten:

  • 4 teentjes knoflook
  • 30 gr taugé
  • 2 eieren
  • paksoi
  • 150 gr wortel
  • 250 gr fijne rijst mie
  • 200 gr kip
  • 2 eetlepels suiker
  • 3 eetlepels vissaus
  • 2 eetlepels ketjap
  • 2 eetlepel water
  • 2 eetlepels wok olie
  • gemalen pinda’s of seroendeng
  • chilipeper
  • 1 limoen

 

Bereiding:

Olie even goed heet maken in de wok, dan de kip en knoflook bakken, overige groente erdoor. 2 eieren even klutsen dan in de pan, laat het ei stollen en roer het er doorheen. Afblussen met water.

De vissaus, ketjap en suiker toevoegen.

Mie een minuut in heet water leggen dan nog even wokken bij de rest.

Strooi er voor het serveren wat gemalen pinda’s en chilipeper overheen en pers er een limoentje over.

Van de Vis Eierspecialist; uw ideale partner. Nog even alle voordelen op een rij:

  • Alles in eigen beheer, korte lijnen
  • We leveren onze producten met eigen vervoer af. Net zo persoonlijk!
  • Betrokken bij onze afnemers. We houden zelfs de eiervoorraad van onze klanten bij - voor wie dit wenst
  • Eigen scharrelhennen in vier leeftijdsgroepen
  • Enige aanbieder van ‘echte Barneveldse scharreleieren’
  • Eigen pakstation voor sorteren en verpakken
  • Duurzaam ondernemerschap
  • 100% antibioticavrij
  • Groot assortiment eieren en eierproducten
  • Hoge kwaliteit eieren van alleen eigen kippen
  • Lange geschiedenis & ervaring als familiebedrijf
  • Betrouwbaar en deskundig

Nieuwsberichten

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws

20-12
2019

Vleit

Van de Vis Eierspecialist heeft een nieuw merk. Vleit - met aandacht gemaakte ei- en boerderijproducten gericht op de consument. Onze nieuwste eierautomaat aan de Lankerenseweg 28a te Voorthuizen draagt al de naam Vleit eierautomaat. Maar nu is er er ook een gloednieuwe website! www.vleit.nl   Vleit = vlijt en is afgeleid van het woord ijver. Neem gerust een kijkje op...

Lees meer...
19-07
2019

Van der Valk

Vanaf 9 april hebben we een unieke samenwerking met Van der Valk Exclusief. Trotst dat wij als familiebedrijf aan zo'n iconische familie horecabedrijf onze verse eieren mogen leveren.  Lees hier het artikel uit het Valk magazine; 9180-ValkMag38--spreads

Lees meer...