Aantal: 2 personen
Ingrediënten:
Bereiding:
Olie even goed heet maken in de wok, dan de kip en knoflook bakken, overige groente erdoor. 2 eieren even klutsen dan in de pan, laat het ei stollen en roer het er doorheen. Afblussen met water.
De vissaus, ketjap en suiker toevoegen.
Mie een minuut in heet water leggen dan nog even wokken bij de rest.
Strooi er voor het serveren wat gemalen pinda’s en chilipeper overheen en pers er een limoentje over.
Van 5 op 6 maart 2020 is in 24 uur onze vorige sorteermachine de Moba 2500 vervangen door de Moba Forta GT100. De reden dat dit in een enorm kort tijdsbestek moest plaatsvinden is omdat de kippen natuurlijk blijven leggen, de productie en bestellingen lopen gewoon door! Geweldig hoe er met zoveel mensen aan dit project gewerkt is en hoe alles...
Lees meer...Van de Vis Eierspecialist heeft een nieuw merk. Vleit - met aandacht gemaakte ei- en boerderijproducten gericht op de consument. Onze nieuwste eierautomaat aan de Lankerenseweg 28a te Voorthuizen draagt al de naam Vleit eierautomaat. Maar nu is er er ook een gloednieuwe website! www.vleit.nl Vleit = vlijt en is afgeleid van het woord ijver. Neem gerust een kijkje op...
Lees meer...