Ingrediënten
Bereiding
Verwarm de oven voor op 120 ºC. Klop in een ontvette kom de eiwitten stijf. Voeg beetje bij beetje (al mixend) driekwart van de suiker toe. Klop net zo lang tot het eiwit stevige pieken vormt. Meng de maïzena met de azijn en meng het door het eiwitschuim. Spatel voorzichtig de rest van de suiker erdoor. Schep het schuim op een met bakpapier beklede bakplaat tot een soort hoopje. Druk met een spatel in het midden van het eiwitschuim, zodat je een soort nestje krijgt. Laat het eiwitschuim circa 1 uur en 30 minuten in de oven drogen. Snijd de frambozen in kwarten en versnipper de blaadjes munt. Wanneer de pavlova volledig is afgekoeld, kun je de slagroom over de pavlova verdelen. Verdeel hier de frambozen over en bestrooi met wat stukjes munt en eventueel wat poedersuiker.
Van 5 op 6 maart 2020 is in 24 uur onze vorige sorteermachine de Moba 2500 vervangen door de Moba Forta GT100. De reden dat dit in een enorm kort tijdsbestek moest plaatsvinden is omdat de kippen natuurlijk blijven leggen, de productie en bestellingen lopen gewoon door! Geweldig hoe er met zoveel mensen aan dit project gewerkt is en hoe alles...
Lees meer...Van de Vis Eierspecialist heeft een nieuw merk. Vleit - met aandacht gemaakte ei- en boerderijproducten gericht op de consument. Onze nieuwste eierautomaat aan de Lankerenseweg 28a te Voorthuizen draagt al de naam Vleit eierautomaat. Maar nu is er er ook een gloednieuwe website! www.vleit.nl Vleit = vlijt en is afgeleid van het woord ijver. Neem gerust een kijkje op...
Lees meer...