Ingrediënten
Bereiding
Verwarm de oven voor op 120 ºC. Klop in een ontvette kom de eiwitten stijf. Voeg beetje bij beetje (al mixend) driekwart van de suiker toe. Klop net zo lang tot het eiwit stevige pieken vormt. Meng de maïzena met de azijn en meng het door het eiwitschuim. Spatel voorzichtig de rest van de suiker erdoor. Schep het schuim op een met bakpapier beklede bakplaat tot een soort hoopje. Druk met een spatel in het midden van het eiwitschuim, zodat je een soort nestje krijgt. Laat het eiwitschuim circa 1 uur en 30 minuten in de oven drogen. Snijd de frambozen in kwarten en versnipper de blaadjes munt. Wanneer de pavlova volledig is afgekoeld, kun je de slagroom over de pavlova verdelen. Verdeel hier de frambozen over en bestrooi met wat stukjes munt en eventueel wat poedersuiker.
We hebben er hulp bij! In een van onze stallen waar we de stapels eieren nog met de hand op pallets tilden hebben we nu een robot die dit zware werk overneemt. Automatisch pakt de Meggbot vier stpels eieren van de band, deze worden netjes op de pallet gestapeld. Is de laag vol dan pakt deze automatisch een tussenblad en...
Lees meer...Weer een uitbreiding van ons wagenpark met deze pachtige zwarte bus. Zo kunnen we nog meer bezorg routes rijden.
Lees meer...