Ingrediënten
Bereiding
Verwarm de oven voor op 120 ºC. Klop in een ontvette kom de eiwitten stijf. Voeg beetje bij beetje (al mixend) driekwart van de suiker toe. Klop net zo lang tot het eiwit stevige pieken vormt. Meng de maïzena met de azijn en meng het door het eiwitschuim. Spatel voorzichtig de rest van de suiker erdoor. Schep het schuim op een met bakpapier beklede bakplaat tot een soort hoopje. Druk met een spatel in het midden van het eiwitschuim, zodat je een soort nestje krijgt. Laat het eiwitschuim circa 1 uur en 30 minuten in de oven drogen. Snijd de frambozen in kwarten en versnipper de blaadjes munt. Wanneer de pavlova volledig is afgekoeld, kun je de slagroom over de pavlova verdelen. Verdeel hier de frambozen over en bestrooi met wat stukjes munt en eventueel wat poedersuiker.
We hebben er even op moeten wachten (anderhalf jaar) maar dan heb je ook wat! ;) Onze nieuwe eierbus is geleverd en we zijn er enorm blij mee. Nu kunnen we nog meer eieren vervoeren!
Lees meer...Er staat een nieuwe eierautomaat bij tankstation Shell aan de Apeldoornsestraat te Voorthuizen!
Onze oude eierautomaat is vervangen door deze moderne machine. Vanaf nu kun je pinnen en contactloos betalen. Naast verse eieren verkopen we ook kaas, onze ambachtelijke tokkelroom en pasta.
Deze automaat is net als de andere automaten 24/7 geopend.