Spaghetti Carbonara
Benodigdheden:
250 gram pancetta
150 gram Parmezaanse kaas
4 eieren
I teen knoflook
peterselie
500 gram spaghetti
Bereiding:
Kook de spaghetti beetgaar en laat het in de pan met water staan.
Snijd ondertussen de pancetta in reepjes of blokjes, rasp de Parmezaanse kaas en fruit de knoflookteen.
Bak de pancetta krokant en bak de knoflook mee.
Schep de spaghetti uit de pan bij de pancetta en giet een beetje kookvocht toe.
Voeg de Parmezaanse kaas toe en schep hier ook een beetje kookvocht over zodat de kaas smelt.
Draai dan het vuur uit.
Kluts de eidooiers kapot en doe ze bij de spaghetti.
Roer goed door zodat het een romige saus wordt en de eieren niet gaan stollen.
Garneer met de peterselie en extra gerapste Parmezaanse kaas.
En eventueel een lekkere groene salade.
Buon appetito!
Vorige week zijn onze zonnepanelen gewassen. Dit was hard nodig omdat ze door het vuil minder energie opwekken. Op onze stal daken hebben we 1.113 zonnenpanelen liggen. Deze panelen leveren voldoende stroom vor het hele bedrijf! de stroom die over is leveren we terug aan het net zodat we nog meer huishoudens kunnen voorzien in groene stroom.
Lees meer...We hebben er hulp bij! In een van onze stallen waar we de stapels eieren nog met de hand op pallets tilden hebben we nu een robot die dit zware werk overneemt. Automatisch pakt de Meggbot vier stpels eieren van de band, deze worden netjes op de pallet gestapeld. Is de laag vol dan pakt deze automatisch een tussenblad en...
Lees meer...