Spaghetti Carbonara
Benodigdheden:
250 gram pancetta
150 gram Parmezaanse kaas
4 eieren
I teen knoflook
peterselie
500 gram spaghetti
Bereiding:
Kook de spaghetti beetgaar en laat het in de pan met water staan.
Snijd ondertussen de pancetta in reepjes of blokjes, rasp de Parmezaanse kaas en fruit de knoflookteen.
Bak de pancetta krokant en bak de knoflook mee.
Schep de spaghetti uit de pan bij de pancetta en giet een beetje kookvocht toe.
Voeg de Parmezaanse kaas toe en schep hier ook een beetje kookvocht over zodat de kaas smelt.
Draai dan het vuur uit.
Kluts de eidooiers kapot en doe ze bij de spaghetti.
Roer goed door zodat het een romige saus wordt en de eieren niet gaan stollen.
Garneer met de peterselie en extra gerapste Parmezaanse kaas.
En eventueel een lekkere groene salade.
Buon appetito!
We hebben er even op moeten wachten (anderhalf jaar) maar dan heb je ook wat! ;) Onze nieuwe eierbus is geleverd en we zijn er enorm blij mee. Nu kunnen we nog meer eieren vervoeren!
Lees meer...Er staat een nieuwe eierautomaat bij tankstation Shell aan de Apeldoornsestraat te Voorthuizen!
Onze oude eierautomaat is vervangen door deze moderne machine. Vanaf nu kun je pinnen en contactloos betalen. Naast verse eieren verkopen we ook kaas, onze ambachtelijke tokkelroom en pasta.
Deze automaat is net als de andere automaten 24/7 geopend.