Spaghetti Carbonara
Benodigdheden:
250 gram pancetta
150 gram Parmezaanse kaas
4 eieren
I teen knoflook
peterselie
500 gram spaghetti
Bereiding:
Kook de spaghetti beetgaar en laat het in de pan met water staan.
Snijd ondertussen de pancetta in reepjes of blokjes, rasp de Parmezaanse kaas en fruit de knoflookteen.
Bak de pancetta krokant en bak de knoflook mee.
Schep de spaghetti uit de pan bij de pancetta en giet een beetje kookvocht toe.
Voeg de Parmezaanse kaas toe en schep hier ook een beetje kookvocht over zodat de kaas smelt.
Draai dan het vuur uit.
Kluts de eidooiers kapot en doe ze bij de spaghetti.
Roer goed door zodat het een romige saus wordt en de eieren niet gaan stollen.
Garneer met de peterselie en extra gerapste Parmezaanse kaas.
En eventueel een lekkere groene salade.
Buon appetito!
Van 5 op 6 maart 2020 is in 24 uur onze vorige sorteermachine de Moba 2500 vervangen door de Moba Forta GT100. De reden dat dit in een enorm kort tijdsbestek moest plaatsvinden is omdat de kippen natuurlijk blijven leggen, de productie en bestellingen lopen gewoon door! Geweldig hoe er met zoveel mensen aan dit project gewerkt is en hoe alles...
Lees meer...Van de Vis Eierspecialist heeft een nieuw merk. Vleit - met aandacht gemaakte ei- en boerderijproducten gericht op de consument. Onze nieuwste eierautomaat aan de Lankerenseweg 28a te Voorthuizen draagt al de naam Vleit eierautomaat. Maar nu is er er ook een gloednieuwe website! www.vleit.nl Vleit = vlijt en is afgeleid van het woord ijver. Neem gerust een kijkje op...
Lees meer...