Spaghetti Carbonara
Benodigdheden:
250 gram pancetta
150 gram Parmezaanse kaas
4 eieren
I teen knoflook
peterselie
500 gram spaghetti
Bereiding:
Kook de spaghetti beetgaar en laat het in de pan met water staan.
Snijd ondertussen de pancetta in reepjes of blokjes, rasp de Parmezaanse kaas en fruit de knoflookteen.
Bak de pancetta krokant en bak de knoflook mee.
Schep de spaghetti uit de pan bij de pancetta en giet een beetje kookvocht toe.
Voeg de Parmezaanse kaas toe en schep hier ook een beetje kookvocht over zodat de kaas smelt.
Draai dan het vuur uit.
Kluts de eidooiers kapot en doe ze bij de spaghetti.
Roer goed door zodat het een romige saus wordt en de eieren niet gaan stollen.
Garneer met de peterselie en extra gerapste Parmezaanse kaas.
En eventueel een lekkere groene salade.
Buon appetito!
Nieuwe hulp! Met deze meggbot machine worden pallets eieren ontstapeld. Dit gaat allemaal automatisch, je rijdt de pallet eieren erin. Vervolgend wordt met een vork 4 stapeks eieren tegelijk van de pallet getild en op de eiersorteer machine gedropt. Dit scheelt erg veel tillen en tijd.
Lees meer...De eierautomaat in Barneveld, op de parkeerplaats op de Kapteijnstraat is vervangen! Na ruim 10 jaar trouwe dienst was de oude automaat helaas op. Het ei dat op het dakje stond hebben we wel weer terug geplaats op de nieuwe automaat en er kan meer in! :)
Lees meer...