ingredienten:
Bereiding:
Zet een pan water op het fornuis en breng dit aan de kook. Splits de eieren, zeef ze en doe dit in de advocaatstamper of een rvs kom. Voeg de kristalsuiker, vanillebrandewijn en vanillesuiker toe. Stamp het geheel totdat het een gladde massa is. Plaats de stamper in de pan en verwarm dit au-bain-marie. Zorg ervoor dat de tokkelroom niet boven de 85 C komt, dan kan het namelijk gaan schiften. Als de tokkelroom begint te binden en de dikte krijgt van vla, laten afkoelen in koud water. Doe dit bijvoorveeld door koud water in de gootsteen te laten lopen en de stamper of kom hierin te zetten. ook heerlijk met roomijs en slagroom!
Van 5 op 6 maart 2020 is in 24 uur onze vorige sorteermachine de Moba 2500 vervangen door de Moba Forta GT100. De reden dat dit in een enorm kort tijdsbestek moest plaatsvinden is omdat de kippen natuurlijk blijven leggen, de productie en bestellingen lopen gewoon door! Geweldig hoe er met zoveel mensen aan dit project gewerkt is en hoe alles...
Lees meer...Van de Vis Eierspecialist heeft een nieuw merk. Vleit - met aandacht gemaakte ei- en boerderijproducten gericht op de consument. Onze nieuwste eierautomaat aan de Lankerenseweg 28a te Voorthuizen draagt al de naam Vleit eierautomaat. Maar nu is er er ook een gloednieuwe website! www.vleit.nl Vleit = vlijt en is afgeleid van het woord ijver. Neem gerust een kijkje op...
Lees meer...